Tisdag och ledig

Jag och Martin stallde på hans bil igår som stått avställd i snart två år. Jag fattar inte att jag inte har fixat dethär tidigare med tanke på hur smidigt det var. Martin gick bara in på internet och skrev ut ett bevis så fick man köra den direkt så får man räkning på påställningen inom tre veckor. Skitbra! Plus att det gick och köra bilen, jag måste ha missuppfattat detdär helt, jag har trott att den har vart så pass trasig att man inte kan köra den, men det var ju inga problem detdär. Det är ett hål i avgasröret bara så den låter lite mer än vad den ska göra =) Men som tur är är att mamma är ihop med en händig svetsare som ska laga avgasröret, perfekt. Så nu har vi blivit med bil.

Åka och hämta Martin på hans jobb nu sen till mamma och ställa bilen åt Tompa så han kan fixa det när han känner att han har tid. Sen blir det en fika på stan men Anna, det var hundra årsen sist, så det var verkligen på tiden nu känner jag.

-Hej

Lördag

Jobbat idag 10-15. Det var ju massor med jippon på stan så vi hade öppet till fem. Men det var rätt dött ändå, allt folk var på torget och kolla på Johan och Erik. Vi såg Johan genom skyltfönstret, han hade bodyguards, haha :D
Gick på stan en sväng efter jobbet med Martin sen tog vi en promenad hem, det var skitvarmt. Nu har vi gjort oss fina för kvällen, det blir grillning hos Tony och Ewa. Lite martini och sol på det också. Kan inte bli bättre.

Hörs-Hej

Söndag

Datorn hade nästan dammat igen när jag öppna den idag, har inte varit vidare aktiv på sistone. Så jag har väl tappat mina hela 20 läsare toltalt kan jag tänka mig, haha.
Har inte direkt haft nåt att skriva om. Men jag ska försöka ändra på det för det är lite roligt att skriva några rader ibland.

Helgen har varit lugn iaf, jag var hos mamma och käka i fredags sen  hos Ewa och Tony för att brorsan var där och hade precis kommit hem från Prag, så var tvungen att se så han var sig lik.
Igår var det grillkväll med tjejerna från jobbet hemma hos Emelie. Det var riktigt trevligt, men jag var ganska torr för dom åkte in till skänningen på fest men det kände inte jag för så jag gick in till stan och tog en öl men Anna och dom på Hugos, sen hem korka upp en flska vin med Marina och hennes bror Daniel. Trevlans!

Martin kom hem för några timmar sen också från träningsläger i Örebro i helgen. Men det har bara blivit Desperate Housewives hela dagen, gör gött.. Nu ska Martin åka och handla så blir det tacos till kvällen sen.

Jobb imorn, men börjar inte förns 13.00, så det är skönt.

Med tanke på mitt lilla uppehåll här så har jag inte hunnit skriva att jag ska till Spanien med min bästa vän.
Men så ligger det till förstår ni, den 11 maj bär det av till Torrevieja men Anna. Men det har man säkert kunnat läsa om i hennes blogg kan jag tänka mig.

RSS 2.0