Fredag

Haft ett lagom pass idag 12-18 efter två lediga dagar och nu är jag ledig igen till på tisdag. Vill inte vara ledig så mycket nu när det är så mycket att göra till nya katalogen kommer. Men jag jobbar på tisdag iaf då katalogssläppet är, det ska bli kul =)

Nu åker vi till Varberg jag, Martin, svärmor och svärfar. Vi ska kolla på Martin när han ska tälva SM i inlines, han duktig min man =)
Hemma på Söndag igen.

-Hej


Tisdag

Jobbat hela dagen , 7-18.15, men nu är jag ledig i två dagar, det ska bli lite skönt faktiskt. Då ska jag roa mig med att åka till stan imorn med min syster, shoppa lite var tanken. Sen blir det filmkväll hos storebror, med lillebror och Martin också. Det blir ´män som hatar kvinnor´ och pizza =)
Torsdag ska fira Tompa fyller år. Sen skulle jag vilja hinna träffa farmor också.

-Natt


Lördag

Idag har det vart extra kul att jobba, full fart har det vart hela tiden.
Nu är jag hemma och tar det lugnt i väntan på att Martins fitbollsmatch ska sluta så vi kan åka på kräftskiva med hans släkt. Lekar och grejer skulle det bli med, det ska bli kul.

Nu blir det dusch
-Hej


Torsdag

Har ont i fötterna som tusan altså! Snacka om att man inte är van vid att jobba heldagar.
Har iaf jobbat 7-18 idag så nu blir det att krypa i säng tidigt ikväll för att gå upp imorn och köra ett likadant pass till.
Martin han har redan gått och lagt sig och kollar på friidrotten, jag är inte riktigt lika intresserad av det men det är smällar man får ta ibland.  Detso sämre skit det är på tv, desto fortare somnar man =)

-Natt

Har fått klagomål..

Om att jag är dålig på att uppdatera min blogg? Förstår inte hur det kommer sig? Jag är väl fruktansvärt aktiv här på blogg.se! Eller inte =)

Igår va jag och Martin hos Roger och Linda och käka taco och kolla på täcknade Peter Pan, den var riktigt bra faktaski, hade inte sätt den innan. Krokodilen var roligast=) Sen spela vi Wii, det var dock första gången för mig så jag var inte så duktig, förutom på bowling men det var nog mest nybörjartur=) Det var kul iaf, Lindas vedhuggarstil var cool ;)

Ikväll var Marina här en sväng och snacka lite skit. det var på tiden att vi sågs =)

Och imorn ska jag åka in till Linköping och hälsa på Anna!
Det ska bli kul och se hennes nya lya.
Blir en sväng på stan och kanske en lunch.

Natti


RSS 2.0