Onsdag

Det är jävligt lustigt att när jag jobbar så går jag inte upp förns vid tio för att jag oftast inte börjar förns tolv då är jag är till stängning men när jag är ledig så går jag upp gör tidigt, som i tisdags till exempel, jag gick upp vid sju när Martin gick upp som jag sa. Så kom mamma och hämta mig vid halv åtta och så hade jag hela dagen framför mig, och fan va jag hann och göra grejer vill jag lova. Imorn i alla fall är jag ledig igen men då ska jag upp vid sex istället för att jag ska besikta min bil tänkte jag säga, men Martins bil, eller jag säger våran bil så låter det bäst. Tjugo över sju imorn blir det besiktning iaf, hoppas bara den går igenom.

Sen är det en heldag med farmor som står på schemat, först förmiddagskaffe hos henne sen ska jag bjuda ut henne på lunch eftersom hon fyllde 80 när jag var i Spaninen. Eftermiddagen vet jag inte hur vi ska slå ihjäl men på kvällen blir det bilbingo. Hade lite planer på att vi kanske skulle åka till linköping och shoppa och käka där men jag handla så mycket på stan igår så det har jag inte råd med.

Lägga sig och glo på fotboll nu, jippie. Men det är det som rullar på tv:n i sovrummet för tillfället så det är bara gilla läget, vad är det med killar och fotboll egentligen, framförallt när går serier som sex and city samtidigt ;D
Tack och Hej
 

Grundlurad av en bedragare

Det ringde en jävla schomme/bedragare förut och sa att han bara skulle informera om att från och med nu sänker vi eran el med 30 procent för att vi börjar med miljöel, så vi ringer bara runt för att informera er om detta. Skitbra sa jag och trodde att vi skulle lägga på där. Men så sa han att elen stod på Martin men att han antog att jag var hans sambo och fråga om jag fick gå i god för honom, ja sa jag. Så ville han ha lite siffror från våran nyaste faktura för att kunnde starta igång detta. Och dum som jag är så gav jag honom det. Sen helt plötsligt säger han att han ska ställa några frågor i en minut, och så starta han sin jävla bandspelare och säger: härmed  intygar du att du byter abonnemang från vattenfall till DinEl. Och jag min dumma jävel igen säger Ja. Men jag fatta ju inte vad han mena, han sa ju att han var från vattenfall och bara ringde runt och infromera om detta, så jag bara sa Ja och ville lägga på.
Men Martin informera mig sen om att schommen/bedragaren behövde dom där siffrorna från fakturan när han ringer till vattenfall och låtsas att han är Martin Rehnström och säger att han vill säga upp sitt abonnemang med vattenfall för att han byter till DinEl istället.
Men det har ju inte jag sagt, han lura mig totalt. Jag trodde att han var från vattenfall, han sa ju att han var det! FAN!

Imorn är jag ledig, då har jag valt att gå upp kl kvart över sju när Martin går upp för att mamma ska hämta mig när hon skjutsar lillebror till skolan. Fråga mig inte varför, för jag vet att jag kommer hata mig själv när klockan ringer imorn. Men meningen är att jag ska hinna mycket när jag är ledig, fånigt va?!! haha.

-Hej

Hemma från Spanien!

Nu är vi hemma från Spanien, det har varit helt underbart. Vi har haft jättefint väder iaf fyra dagar som har spenderats på stranden i 30 grader varmt, sen har de varit mulet två dagar men det har varit  rätt skönt faktiskt. Vi har också hunnit med tre marknader många restauranger och endel barer.
Jag har också läst en hel bok för första gången i mitt liv, så stolt är jag :D
Strörsta skandalen under vår resa var blottaren på bodegan. Vi var på en bodega och skulle köpa vin, när jag sträckte fram dunken till säljaren  för att han skulle hälla upp vinet så drog han upp tröjan och där fanns nåt som jag absolut inte ville se, han hade också dragit ner byxerna så att hela paketet skulle synas så jag skriker rätt ut och min första tanke är att han ska våldta oss. Anna såg inte nånting för att hon stod med ryggen emot och när jag skrev så släppte han tröjan, men Anna vart därimot livrädd för mig som skriker rätt ut till en vilt främmande människa som dessutom är pojke i stort sätt, max 15 år. Hon trodde att jag fick ett psykbryt eller nåt och vart jätte arg på mig för att jag betädde mig illa, haha. Det sluta iaf med att jag bara gav Anna min plånbok och gick ut därifrån. När jag stod där ute och kom jag på att min första tanke var ju att han skulle våldta oss och så lämnar jag Anna med dendär blottarn, vilken jävla kompis man är då, jag sprang till dörröppningen för att kolla så att allt var lugnt och hon stod bara  där snällt och betala. När hon väl kom ut så fick jag en utskällning till för hur jag hade betätt mig men bara jag väl hade berättat vad som hade hänt så vart hon lika chockad hon och ville gå tillbaka och skälla ut honom istället, haha, det var roligt :D
Det har varit skönt att komma bort ett tag och bara ta det lugnt. Det får göras fler gånger.

Vi kom hem sent inatt och så låg jag ju och prata med Martin länge så vi somna vid halv fem och så upp och jobba på det så nu är jag riktigt trött.

Bilder och så orkar jag inte lägga upp nu, det är inte ens säkert som kommer över huvet taget om jag könner mig rätt. Ni får se dom i Annas blogg istälet.

Tack och Hej

Lördag

Riktigt dålig på att skriva här altså, och bättre kommer det inte att bli för på måndag lyfter vi till spanien.

Ikväll har vi vart hos Emma och firat henne och Linn, det kunde säkert ha blivit en skitkul kväll med utgång och grejer men torr och tråkig som jag är så tog jag bilen och Marina var inte helt bra så vi åkte hem tidigt hon och jag. Så gick vi upp till Ewe och familjen en sväng, det var skoj för det måste vart närmare hundra årsen jag umgicks med dom. Theo kände jag knappt igen, helt underbar var han. Han hade lärt sig hur mycket som helst, ville bara ta med honom hem =)

Hemma nu och tar det lugnt, blir och umgås med Martin och lägga oss tidigt ikväll, har inte ens börjat packa än så det finns endel att göra imorgon.


-Hej


RSS 2.0