Marina

Imorse var jag uppe med tuppen, eller ja nästan, vid åtta. Och det första jag fick göra var att dammsuga hallen för att jag trampa på en glasbit. Det var visst någon, jag nämner inga namn (Martin) som hade sönder våran nya kaffebryggare som jag fick i julklapp av pappa. Han gjorde det säkert med flit för att han skulle få ta fram sin igen som han fick av sin farmor och farfar, för det var inte helt lätt att lyckas få honom att stoppa undan den i garderoben, men nu har den ju kommit fram igen, och det fanns säkert en planering till att det skulle sluta såhär :D

Idag har jag jobbat. Det var faktiskt riktigt kul men det var dåligt med folk tycker jag för att va lönelördag iaf.
Igår bestämdes det att jag och Marina skulle till Lyckan ikväll och ta en sväng om. Men idag planerades också att hon skulle gå till systemet när jag jobba så vi kunde ta oss några glas innan vi gav oss iväg till lyckan. Men när väl Marina behaga att ta sig till systemet så var det redan stängt. Så nu har vi jagat vin ett tag, det vart Emma och min mamma som fick ställa upp för laget liksom. Så nu har vi så vi klarar oss.

Så nu är det dags för henne att komma ut ur duschen så vi kan börja pimpla.

Justja, Lycka Till till Martin med som är i Götet och tävlar. Skynda dig hem, jag gillar inte att sova själv i lägenheten. PUSS

Torsdag

Imorse var jag smått stressad kan jag lova, börja sju vilket jag gör varanan torsdag så det var inte lätt att gå upp så tidigt. Men när jag väl kom ut till bilen så kände jag på framrutan och tog beslutet att jag inte behövde skrapa ruterna, så jag hoppar in i bilen och bara backar ut och kör som vanligt, men jag såg ingenting så på vindrutetorkarn så att det skulle förvinna, men inget försvann, det var visst fruset. Så jag hamna i rödljuset och kom upp trotoaren med ena hjulet och svänger mot storgatan, och jag ser verkligen ingenting. Stannar mitt i vägen och på med varningsbilnkers, haha. Så tänkte jag att jag kan ju inte gå ut nu och börja skrapa rutor, så jag satt där och vänta tills isen hade smällt och under tiden så hoppade jag fram lite med bilen för att folk skulle tro att det var bensinstopp det handla om.

I tisdags hade jag Theo här hemma hos oss, Marina var här också. Det gick till en början förutom att han hade allmänt tråkit, han skratta inte åt nåt, inte ens Marina och dom brukar kunna ha väldigt roltigt ihop. Men när Martin kom hem var det kört :D När Theo fick syn på honom så börja han stortjuta och ungen sluta inte gråta, tillslut somna han och sov en stund. Men när han vakna igen så tjöt han och sluta inte, så kom Ewe och Crille upp och så fort Theo fick syn på dom så sluta han gråta och det kom fram ett leende istället.
Men det gör inget, han får vara mammig och pappig, det går nog över.

Igårkväll var Anna här och myste med mig, kul prick det där :D
Idag har jag jobat hela dagen och
Imorn är jag ledig och ska fira syster och systerson.Nu ska jag slappa. Bye

Var ligger Repslagargatan?

Igår blev det en oplanerad liten tjejkväll med utgång hemma hos mig. Marina,  Anna och Linn var här, Linn körde och vi andra drack lite vin och grogg. Så bestämde jag och Marina oss för att gå till hallen en sväng men ingen av dom andra två ville hem och sova. Jag var bara allmönt klumpig som vanligt, för det första så drog jag med det mesta ner från bordet när jag inte lyfter på fötterna när jag ska gå över sladdar från tvspelsdosan och att jag sparka ut hela Marinas SISTA glas vin när vi sminka oss, Dom här sakerna kan va okej om blir full men varför måste jag bli så jävla klumpis av bara lite vin, fan också!
Men det är inte slut på oturen än, när vi väl kom till stan och in till hallen så ringde Martin till Marinas mobil och frågar mig; vart har du din mobil Sofie för när jag ringde dig så svara en farbror som bodde på repslagargatan, så den har jag tappat också, antadligen när vi gick över torget efter att tagit ut pengar, för det är ända gången jag öppna fickorna sen vi gick hemmifrån mig. Och observera att jag inte var full, vem beter sig såhär då!?:D
Det var iaf väldigt trevligt att ha tjejerna här igår, och att jag Marina gick ut också, saknat den lilla pussgurkan massor:D

Idag ska jag och Martin till min pappa och fira honom och Helen. Och ikväll ska vi till min mormor och morfar och käka och fira dom, mycket födelsedagar i februari.

Tisdag

Igår hade vi Anton på dagen eftersom han hade sovit över, sen börja jag jobba kl 15 till 18, när vi stängde kändes det som att kl var ett och att det var dags och gå på lunch eller nåt för att man precis hade börjat jobba i stort sätt. När jag kom hem hade Martin gjort mat så det stod tacos klart på bordet. Mycket glad överaskning. Puss på´n!

Jag kan inte sluta tänka på mina bröder som sitter i mormor och morfars hus i Spanien just nu med säkert varsin iskall öl i handen. Visserligen är klockan efter nio nu så dom har nog gått över till grogg vi dethär laget.
Det hade vart nåt altså, istället för enbart minusgrader. Men jag är glad för deras skull, eller för lillebrors iaf, den andra är ju aldrig i Sverige så han kunde gött stannat hemma tycker jag :D
Men å andra sidan har jag hans bil när dom är iväg och det är inte helt fel.

Jag läste i Annas blogg(menas altså att jag läser Annas blogg nu) att hon har köpt födelsedagspresent åt mig idag, jag är nyfiken på vad hon kan ha hittat på.

Imorrn är jag "ledig". personalmöte mellan 07.00-10.00. Men det är ganska skönt så man vet att man kommer upp och gör nåt vättigt med dagen. Tänkte kolla med Anna om hon vill gå på stan en sväng, har lite presenter jag måste köpa till pappa, Helen, mormor och morfar. Mycket födelsedagar i februari vill jag lova. 

Utan snön hade det varit vår idag

Det var trevligt igår hos Sandra och Per, det blev senare på kvällen att vi gick upp till Ewa och Tony där storebror också var, då fick man äntligen umgås lite med honom också, har träffat honom två tre gånger eller nåt sen i november eftersom han aldrig behagar att hålla sig i Svergie. Om han inte är i Norge och jobbar så är han i Thailand i en månad, sen hinner han bara hem och packa om väskan så åker han och jobbar igen, och nu kom han hem i lördags och så åker han och våran lillebror till Spanien på tisdag, sen till Norge sen kommer han faktiskt hem och firar min 20 årsdag men sen åker han till Prag och sen Norge och jobbar, jag kan bara konstatera att jag kommer se honom när jag fyller och sen nästa gång i sommar.

Nu på vintern så är det underbart att solen lyser rätt in i vårat vardagsrum största delen av dagen med tanke på att alla ventlier är öppna och att det då blir korsdrag i hela lägeneheten, men jag kommer väl inte vara lika glad för den stekande solen i sommar sen.
Det vart riktiga vårkänslor idag i alla fall när man tittade ut så jag åkte till morfars där hela tjocka släkten var och grilla korv.

Ikväll har vi besök, jag och Martin. Min systerson, Anton är här.
Vi ska skämma bort honom rijält nu. Så nu har jag icke tid mer.
Bye


Grattis på Alla Hjärtans Dag

Men Anna trodde inte att man säger så, Grattis På Alla Hjärtans Dag, men vad skulle man annars säga?

Igår blev det lite tjejkväll hos Ewe med vin och mycket prat. Det behövdes, men jag höll på att bli lite lyset för att jag inte hade ätit nåt men jag stilla mig själv med lite nudlar så var det lugnt igen.

Idag har jag suttit och mest tyckt synd om mig sjäv för att jag har varit själv hemma hela dagen på alla hjärtans dag.
Martin åkte iväg imorse till Borensberg för att måla, men han kom precis hem med blommor och stort leende på läpparna så nu är jag glad igen. Han är så rolig med för han plinga på när han kom så jag trodde ju inte att det var han, så det blev en liten överaskning när han stod där med blommor när jag öppna. Puss på dig!

Ikväll är vi bjudna till Sandra och Per på lite käk och melodifesivalen och förhoppningsvis lite kortspel som vanligt.

Trevlig kväll.





Marina är Knäpp!

Jobbat dagen lång, så hann jag bara hem och käka med martin, sen åkte han iväg på innebany och när han kommer hem så lär jag nog sova. Vi möts i dörren i strort sätt.
Ne så illa är det egentligen inte, men det känns så ibland när jag har så mycket stängningar på jobbet och han har sina träningar på kvällarna.
Imorn börjar jag sju för första gången på två veckor, har börjat mellan tio och ett varje dag nästan sen öppningen, så det blir kämpit att ta sig upp imorn.

För övrigt är det lite jobbit att Ewe och Krille kan se in i vårat hem. Vi kan inte "mysa" i soffan, jag kan inte pilla mig i näsan om jag vill utan att va rädd för att dom ska se allt man gör. Och jag hatar att ha nerdraget.
Men å andra sidan kan jag se allt som Marina och Tom gör :D
Frågan är när Anna ska flytta hit också, hon fattas. Men jag har en känsla av att hon aldrig skulle ta en lägenhet här.

Grattis Marina på 21 årsdagen :D

Bovärden kom och väckte mig halv åtta imorse, han öppna alla ventlier i hela lägenheten och la några svarta bollar bredvid dom som skulle kolla luftfuktigheten. Dom ventilerna hade vi öppna i sommras när vi flytta in när det var så varmt ute och det funka bra, det vart svalt men man vill väl inte ha dom öppna nu, men bovärden sa att dom var tvugna att stå öppna i två månader nu men att om det kom nån mer minuschock ute så skulle vi få stänga dom under natten. Va är det för påhitt egentligen, tvinga oss och ha dom öppna nu mitt i vinter, kommer ju få sova i långkallsonger eller nåt.

I vilket fall som helst var det ju bara att han kom så tidigt så jag inte sov bort hela förmiddagen. Så jag kom upp och gjorde matlåda och städa och greja sen skulle jag ha varit ledig idag egentligen men fick jobba 13-17. Men man tar alla tider man får med nöje. Än så länge klarar man sig ju på 50% men det gör man ju inte hela livet. Men samtidigt så känner man inte för att söka fler jobb när man trivs så bra. Det blir skönt sen när vi får en chef så man vet lite mer säkert hur saker och ting kommer att bli.

Bilder från festen med CO




Grattis Ewe på 20 årsdagen

Nu har jag fått tillbaka min dator som Marinas storebror haft ett tag för att försöka få ordning på och han verkar ha lyckats väldigt bra måste jag säga. Men det är väl lustigt att en laptop som behövas formateras efter bara tre månader? Men jag vet i för sig att det är på grund av den trojanska hästen som dök upp, får sluta porrsurfa helt enkelt, har lärt mig en läxa nu ;)

Igår firade vi ewe´s 20 årsdag med smörgåstårta och vin. Det var trevligt, men det resulterade i att jag glömde säga grattis till henne idag när jag kom upp till henne och det kan jag tycka var väldigt illa av mig med tanke på att det är idag hon fyller egentligen. Förlåt och grattis igen!
Vi har också varit hos Marina ikväll och även där fått smörgåstårta och firat hennes fördelsedag men hon fyller egentligen på tisdag så då ska jag försöka att vara en värdigare vän och komma ihåg och säga grattis på ordinaie födelsdag trots att den redan är firad.
Anna har varit hos mig en stund nu också och myst lite och kollat på halva beck, så nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på andra halvan om jag får för martin för kollar redan på boxning där inne.

GoNatt

--

Vi hade våran första riktiga fest med Clas Ohlson gänget i lördags också. Det var livat vill jag lova.
Bilder kommer när marinas bror är klar med min dator som har lagt ner totalt sen den oinbjudna trojanska hästen dök upp!

Lugnt igen

Snacka om att det har varit fullt upp nu sen öppningen, vi har jobbar dygnet runt i stort sätt känns det som.
Men det har inte bara varit jobbigt utan det har varit jävligt roligt också. Det har vart så sjukt mycket folk också.
Jag skulle egentligen har gått på mitt schema från och med idag som är 20 timmar i veckan, men jimmie (arbetsledaren) ringde imorse och gav mig heltid denna vecka också, och det tackar man inte nej till.

Jag är nyfiken på hur det går med ersättningen av butikschef till Clas Ohlson i Motala. Det  skulle vara större chans för oss på deltid att få fördelar om dagens arbetsledare blev butikschef för då skulle i tur vice arbetsledare bli riktigt arbetsledare och då skulle det finnas en heltidstjänst över, och dom timmarna måste ju ta vägen nånstans, det vore väl perfekt att dela upp dom oss tre på deltid, jag skulle bli glad iaf! Men detta är ju bara spekulationer, men dom känns realistiska, inte sant?!
Men Men vi får väl se hur det går, det kan lika gärna bli nån utifrån som blir butikschef. Men då kommer inte jag att få gå upp timmar och man kan ju inte klara sig på en deltid rästen av livet tyvär.
Det är bara vänta och se.

RSS 2.0